Skip to content

Meteropname

De meteropname van uw energie en watermeter geven inzicht in uw verbruik. De meeste leveranciers voorzien een jaarlijkse meteropname waarbij u zelf weinig inzicht vergaart over uw actuele verbruik. Bij SPM Technologies streven we naar een beter milieu en goedkopere energiefacturen voor onze klanten. Daarom maken we gebruik van intelligente meters die u een beter inzicht geven in uw verbruik.

BrunatNet

SPM Technologies maakt gebruikt van de slimme technologie van Brunata. Met BrunatNet voorzien we de mogelijkheid om uw meter vanop afstand uit te lezen. De meteropname gebeurt minimaal 1 keer per dag en daarvoor hebben we geen toegang tot uw meter nodig. We lezen de meterstand iedere dag vanop afstand uit. Op die manier krijgt u een beter inzicht in uw verbruik.

Dagelijkse meteropname

Met een dagelijkse meteropname kunnen we snel en efficiënt eventuele storingen en problemen opsporen. Zo verbruikt u niet meteen een compleet jaar te veel energie, maar kunnen we meteen ingrijpen wanneer uw energieverbruik plots wijzigt.

Een dagelijkse meteropname is mogelijk vanop afstand, zonder dat we toegang tot de meter nodig hebben. Zo genieten onze klanten van een optimale service met alle hedendaagse voordelen en gemakken.

Inzicht in uw verbruik

SPM Technologies krijgt een beter inzicht in uw verbruik en kan u helpen om uw verbruik te verlagen en zo ook de prijs van uw energiefactuur naar beneden te halen. Ook u heeft toegang tot de dagelijkse meterstanden via een online applicatie.

Door regelmatig een kijkje te nemen in uw actuele meterstanden, krijgt u zelf een interessant overzicht van uw verbruik. In de online applicatie bekijkt u snel en makkelijk de meterstanden, maar ook grafieken en overzichten van uw verbruik. Zo kunt u zelf het verschil maken in uw eigen portemonnee. U kunt dus zelf makkelijk aanpassingen maken in uw verbruik en meteen de gunstige effecten van die gewoontes ontdekken.